Pages - Menu

dissabte, 12 d’abril del 2008

"New school" a Sòller

Dilluns passat en Sergi i jo varen anar a aquesta nova zona que en Jesús, en Borja i es Xino han començat a obri tot d'una que surts des tunel de Sòller l'esquerra, mean que es cuinava per allà.
Deixas es cotxe només sortir des tunel a l'esquerra devora una caseta amb un pla, atravessas sa carretera culls un camí que puja cap a ses vies des tren i arribes a una petita caseta amb uns llimoners i un poquet més envant 30 metres (direcció Palma), et troves un portell de fusta tot podrit i comença un cami bastant clar i bastant fitat que et dóna just a ses primeres vies.

En Segi i jo varen provar ses dues primeres vies un 7a+ d'en Jesús "Laja traicionera" (té una laja d'un m2 que es mou, però, estau tranquils, m'ha dit que avui li donaria barco), i un 7b d'en Borja "New school", amb una entrada bastant técnica i una entrada a reunio d'aferrar-si un poc, molt bones totes dues.

A l'esquerra també hi ha un 7b+? d'en Jesús "Boca sur",que fa provera. Una mica més a l'esquerra i un projecte d'en Borja, un 7a+/b "Nanu" i un 7b+? "The first", i finalment es Xino ha equipat un 8a en el que per jo, és es millor troç de paret de tota s'illa (llastima que no sigui més ample), és d'un color taronja fort, amb una alçada d'uns 50 m. (sa via deu fer 40), comença amb una xorrera que es bifurca en 4 0 5 més, que té un desplom bastant continuu. Bono, sa via és genial a primera vista, s'ha de provar, però fa pinta de convertir-se en tot un clàsic.

En resum, que en es lloc s'està a gust, ses vies són bones i ha possibilitat d'equipar un caramull de vies.

P.D. Avui han anat ha escalar i equipar o sigui que el numero de vies i es grau per ventura s'ha ajustat un poc.




Foto: Encara no tenc fotos de sa zona nova,

però aquesta d'en Vicenç al port de Sòller no està gens malament