Pages - Menu

dimecres, 21 de maig del 2008

Es grau des Ruc

Foto: Gerard en "Tramuntana" 7b del Salt (Carles Vidal).


Ahir, en Charly, en Sergi i jo, anàrem al Salt, havia plogut molt i sa paret estava bastant banyada, llevat de ses vies de l'esquerra tot l'altre degotava bastant, encara que amb so temps que feia, sa paret s'eixugava a tota velocitat.

Varen provar ses quatre vies de més a l'esquerra, ses dues primeres que són d'Isidre, un 7a (Na curta) i un 7a+ (Aixi es maten), ses dues següents d'en Biel, un altre 7a (Decisión hit) i un 7b+ (Precisión milimétrica) ses dues molt recomanables.

Foto: Forti a s'oso perezoso 8b+

A més en Forti va encadenar fa cosa d'un mes, "Oso perezoso" a s'ermita d'Arta, via de la qual s'apunta sa primera i proposa un 8b+ fàcil a l'espera que la faci més gent, sa via és equipada meva de fa uns 6 anys, té un primer tram de 7b+, un bon repós i d'aqui a dalt una seqüència molt resistent en la qual just just pots aturar-te ha xapar qualque seguro.
I xerrant de 8b+ i de coses que tenc pendents per penjar en es blog, aqui teniu una foto de na Ruth fa dos anys quan va encadenar sa "Totes.com" al Gorg blau, encara no havia sortit cap dona, em sap greu però es que no tenc fotos de cap, vos agrairia que me'n faceu arribar alguna, a la fi de no convertir aquest blog en una eina discriminatoria i/o sexista.

Foto: Ruth a "Totes.com" 8b+ des Gorg Blau

Divendres si no passa res vaig a Arta a reequipar sa "Magia" 8b, que està feta caldo i ja ha hagut un parell de persones que m'ho han demanat, supós que diumenge ja la podeu provar.
Una cosa més, tota sa gent que està federada amb els Ermassets i està pendent des carnet pot passar a cercar-lo per foracorda.