Pages - Menu

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Dia de recotacions

Foto d'en Fran: Jaume encadenant la "Gañan" 7c+/8a




No és molt freqüent que una via sigui recotada i molt manco que una escola sencera pugui sofrir aquest inusual fenomen, doncs ahir va succeir, no sé si va ser el dia tan feixuc que fèia per culpa de les baixes pressions, o que el dia que varen començar a graduar anaven una mica dopats, sigui com sigui la Font des Rafal va patir una petita mutació de grau cap a dalt.




Foto d'en Fran: Sa parella Oritous en plena dança vertical





Les vies regraduades són: Ermasset 7a+, Gañan 7c+/8a, Petit Frankenjura 7c+ i Embrió 6c+/7a, això de moment, ja que falten vies per provar i estam oberts a noves propostes.

Respecte als encadenaments: en Lolito va fer Ermasset 7a+, n'Andreu va fer Ermasset, Embrió i una nova que vaig acabar d'equipar ahir "Don't use" que deu sortir 6c/+, a mi personalment no m'agrada gaire, però podeu fer el que trobeu. L'encadenament de major difícultat va ser a càrrec de'n Jaume que va aconsseguir fer la primera repetició de la via d'en Sergio "Gañan" 7c+/8a.

Foto de n'Antònia: En Charly donant una lecció de com definir un pas

A més, un mica més tard en el bar, va sorgir la idea de fer una nova secció, titulada, "Escoles de "bolsillo"", aquesta secció anira destinada a les petites zones (menys de 15 vies i més 2) que no tenguin massa aceptació, que no haguin sortit molt per guies d'escalada, que estiguin una mica a l'oblit, bono són molts i molts fexibles els parametres per introduir una zona dins la categoria de "Escoles de "bolsillo"", si coneixeu qualcuna em podrieu fer arribar la informació!!!