Pages - Menu

dimecres, 12 de novembre del 2008

Kurt Albert




Foto: Kurt Albert entrant a la quarta reunió de la "Princesa"


El passat mes d'octubre Kurt Albert va venir a la nostra illa amb un nou projecte, donar la volta a Mallorca en piraigua, aquest més no és el més apropiat per fer-ho, més que res per les condicions climatològiques que normalment són adverses, però això no era un impediment per ell (que es defineix com molt poc dogmàtic), ni per ell, ni per el seu company que li va acompanyar tot el viatge, Immo, un home de 58 anys, que resultà ser l'ídol d'en Kurt Albert (ara té 54 anys) quan aquest era jove.


Les grans possibilitats que l'illa els oferia; escalar, psicobloc, kite-surf, torrents... els era més que suficient per "arriscar-se" i venir a passar un mes sencer per les nostres contrades, en Kurt Albert només ens havia visitat un pic, d'això ja fa 16 anys, acompanyant a la dona d'en Wolgang Gullich, just després de la seva fatídica mort, i només va poder coneixer una mica les escoles que hi havia en aquells temps.


El darrer dia del seu viatge vaig poder gaudir d'anar a escalar amb ell, anarem a fer la "Princesa" un 6c de sa Gubia, mentres tant n'Immo i en Hölder (un altre que es va apuntar a la festa) feien la "Sexo débil" , això sí, vàrem anar a sopar un parell de nits plegats, les meves trobades amb ell es conten per ressaques, el tipo té un estómac "relativament" gran (segons el seu metge), i apart de menjar molt, les cerveses li passan per la gargamella com si fossin aire.

Aquest estiu en el viatge a Frankenjura, el vàrem coneixer en el refugi que tant bé ens va acullir, ja que feia feina amb ells de guia de tant en tant, i en Gustau i jo ja vàrem poder comprovar que com bon alemany li encanta la cervesa. En Kurt viu a un poblet dins Frankenjura i ens contava que molts dies escalava totsol amb un Jumar, que ha batejat amb el nom de Susi.


En definitiva, que he pogut gaudir d'un tipo super simpàtic (xerra espanyol perfèctament), li pots demanar qualsevol cosa que passa gust de contar-t'ho, encara que ho hagi contat milions de vegades, i esper que no torni a estorbar-se altres 16 anys ha tornar, perquè la veritat és que passas una bona estona amb ell.


P.D. els pitjors pronòstics es compliren i no varen poder acabar la volta amb piraigua.



Foto: n'Immo i en Hölder en la "Sexo débil"