Pages - Menu

dijous, 25 de desembre del 2008

Projecció Kurt Albert

El dijous 29 de gener, amb l'excusa de que inaguram el rocòdrom (ja estarà inagurat), en Kurt Albert ens presantarà la projecció "Fight gravity" Desafiant la gravetat. La projecció narra una mica l'història de l'escalada a Alemanya i diverses expedicions a Baffin Island, Torres de Trango, Patagònia, Canada i la primera ascensió de "Cape Renard Tower" a l'Antartida.

La projecció es fara al poliesportiu de l'institut d'Esporles a les 20:30 hores, ja vos donare tota la informació una mica més envant quan estigui tot ben arrodonit.


Altres temes: per el Museu, dels pocs llocs que m'arriban encadenes darrerament, en Simó fa "Quark encantado" 8a+, en Joan Jaume "Bye bye cowboy" 7c+, en Raul "El guardian" 7b i el Xino fa la primera de "Circo loco" i la proposa de 8a.

Al Port des Canonge, en Pep va fer una primera d'una via meva al flash "Sa Brovera" i diu que sobre 7b+, en Tolito i en Paco Vila, també encadenaren una altra meva "Sa Calcera" i opinen que sobre 7c.

Anau alerta que darrerament hi ha més accidents que de costum, una pronta recuperació als accidentats i que passeu nes bones festes de Nadal.