Pages - Menu

Popular Posts

dilluns, 15 de setembre del 2008

Eivissa decisiva


Foto de na Susanna




Sa Copa balear de boulder esta molt emocionat, només queda una prova i encara s’han de decidir totes ses categories, per tant sa prova que s’ha de celebrar a Eivissa donarà es guanyadors de dones, homes i juniors, que com ja sabeu (o no), es premi per els guanyadors consisteix en poder anar a sa prova des campionat d’espanya subvencionat per la Federació balear de muntanyisme i escalada. Els requisits són estar federat (com no podia ser d’una altra manera) i concursat a un mínim de 3 de ses 4 proves disputades. Si competeixes amb ses 4 es pitjor resultat s’elimina. Tota sa informació que estic penjant en es blog, tant des premis com de ses classificacions em sembla que són així, ara que, jo no em faig responsable si hi ha qualque errada o si sa Federació fa qualque canvi, realment sa Federació no m’ha passat cap nota amb ses classificacions ni de cap tipus i per tant sa Federació tampoc es responsable del que jo posi en es blog, apa doncs!!!

D’aquesta manera sa situació queda de sa següent manera:

DONES

Sóller Pollença Esporles Total
1-Laura Boyeras - 1pt 1pt 2pt
2-Irma Arlanzol - 3pt 3pt 5pt

Així doncs, a na Laura li basta amb quedar 2 llocs darrera na Irma

JUNIORS

Sóller Pollença Esporles Total
1-Tomeu Llompart 11pt 3pt 7pt 21pt
2-Simó Baltes - 13pt 5pt 18pt

Així doncs, a en Tomeu li basta amb que en Simó no es presenti a Eivissa i si no que quedi des tercer lloc cap a enrrera, o que en Tomeu mateix faci segon.

HOMES

Sóller Pollença Esporles Total
1-Pep Sabater 3pt 1pt 3pt 7pt
2-Tomeu Llompart 11pt 3pt 7pt 21pt
3-Biel Cañellas 9pt 9pt 9pt 27pt
4-Guillem Rigo 16pt 11pt 18pt 38pt
5-Ibai Castro 17pt 18pt 13pt 48pt
6-Juan Vicenç 18pt 16pt 16pt 50pt
7-Josep Forteza 5pt - 1pt 6pt
8-Javier Marín - 18pt 17pt 35pt

Per tant, a en Pep li basta amb que en Forti no es presenti a Eivissa, o que Forti faci segon, si Forti fa primer guanya independenment del que faci Pep.

Si voleu informació de sa compe d’Eivissa aquí teniu aquesta adreça: http://www.ibizaclimbing.es/

divendres, 12 de setembre del 2008

clasificacions de sa prova d'Esporles

Foto de Susanna: podium femení de sa compe d'Esporles.
Classificació femenina:
1.Maribel Flaquer
2.Amaya Contreras
3.Mª Antònia Santandreu
4.Laura Boyeras
5.Maria Belen Scerveni
6.Irma Arlanzol
7.Dalila Llanos
8.Antònia Bibiloni
9.Martina Solano
10.Ines Gimènez
11.Elvira Panchón
12.Mercedes Gonzàlez



Foto de Susanna: podium masculí de sa compe d'Esporles

Classificació masculina:
1-Josep Forteza
2-Roberto Varga
3-Juanma Escamilla
4-Pep Sabater
5-Simó Baltés, JUNIOR
6-Pablo Gala
7-David Martínez
8-Tomeu Santiesteban
9-Jaume Riera
10-Juan Andreu Morro
11-Marc Suau
12-Juan Esteban
13-Tomeu Llompart, JUNIOR
14-Mario Fabregat
15-Jaume Melis
16-Tolo Cladera
17-Biel Cañellas
18-Domingo Muñoz
19-Alejandro Pellegrino
20-Jaume Mora
21-José Manuel Redondo
22-Guillem Rigo
23-David Martínez
24-Ibai Castro
25-Benjamin Lechuga
26-Andreu Tous
27-Paco Vila
28-Pedro Ginard
29-Bernat Amengual
30-Juan Manuel Torres
31-Javier Marin
32-Jaume Llobeta, JUNIOR
33-Javier Chacón, JUNIOR
34-Moisés Hernàndez
Classificació Debutants:
1-Josep Juan Fuster
2-Jaume Solivellas
2-Juan José Martí
3-Alfredo Moguel
4-José Pablos Sanchez
5-Xisco Jiménez
6-Alayn Henandorena
7-Vicenç Pérez
8-Tomeu Genovart
9-Xisco Solivellas
10-Jaume Pou
11-Javier Palmer
12-Lorenzo Redondo
13-Mario Sánchez
14-Juan Salado
15-Javier Hernández
16-Pep Patau
17-Esteban Menéndez

dimarts, 9 de setembre del 2008

Esporles, èxit total


Foto d'en Lito Flo: en Forti en es top des darrer bloc, just en es moment qeu es va proclamar guanyador

No soc sa persona més indicada per dir-ho per formar part directa en s’organització, però sa veritat es que a mi em va semblar que tot va anar rodat i sa veritat es que tots els organitzadors varen rebre nombroses felicitacions per part tant de participants com de sa gent des públic.
Durant es transcurs de sa prova ses emocions anaven brollant, ses coses sortien així com havien previst, sa gent estava contenta i a més es nivell de sa prova anava “in crechendo”, ja que no va ser fins en es darrer moment de cada final que es varen decidir es campions de cada categoria.

Segons els Ermassets calculen uns 19.000 espectadors, però segurament no som molt objectiu per que sa policia local va calcular unes 500 persones.

Referent a sa part esportiva, també va anar mel, a ses finals es varen fer tots es blocs a totes ses categories, en sa categoria debutants va guanyar en Josep Juan i en es segon lloc va haver un empat entre Jaume Solivellas i Juan José Martí, a sa categoria femenina no va haver cap sorpresa i va guanyar na Maribel Flaquer seguida d’Amaya Contreras i tercera va ser na Maria Antònia Santandreu i a sa categoria masculina senior/junior es campió va ser en Josep Forteza, seguit de s’húngar Robert Varga i en tercera posició en Juanma Escamilla, es nostro ermasset Pep Sabater es va haver de conformar amb sa quarta plaça malgrat s’ajuda d’un públic que tornava boig cada vegada que provava un pas. En Simó Baltés va quedar quint i primer des juniors.

Aprofitant es blog ara som jo que vull fer un bon grapat de agraïments, vull començar per en Gustau Gastalver, vocal d’escalada de sa federació de muntanya, un “individuo” que a més de gran amic i company de feina, de viatges i de club, no te aturall, sempre esta organitzant qualque cosa, ja sigui amb ajuda o encara que el deixin tirat, sempre amb un somriure a sa cara, sempre amb noves idees per dur endavant es món de s’escalada, i amb cap ànim de reconeixement. Especialment per que ens ha suportat en Pep i a jo plegats que no som aguantadors quan ens juntam.
En Pep també ha estat peça clau per aquesta competició, aportant totes ses seves ganes i forces (a més de sa rota) per anar envant. Rafaló dels eivissencs, no va aturar de fer feina amb noltros a més de deixar-nos tots els andamiatges de manera altruista. En es Beia al qual vaig poder ajudar a fer ses estructures, a més que va venir es dia de sa compe havent dormint hora i mitja (era de verbenes per Banyalbufar). A Charly per tantes coses: per llevar-li sa son un parell de dies, per sa seva col·laboració amb so club, a més de per qualque cosa personal. I un mica més general a tota sa gent que va venir a donar una ma: Na Ruth, n'Alex, en Xano, es meu mosso Tomeu Munar, en Joan Perellò,a Xaves, en Toni Vicenç es nostro president.
També vull agrair especialment a sa Gent de Sa vilanova que va preparar un fideua per 200 persones, que va ser molt més bona que una que estigués feta per 4 persones, quin “guste” de menjar!! Entre d’altres es cuiners varen ser; es chef Carles Díaz, i els pinches en Llucià en Toni Bestard, na Joana. Al cap de ses brigades d’Esporles, en Juanmi, en es coordinador d’esports, en Julio. Especialment en es germans Tries, Jaume i Peter, per dur tota sa part de so i sa barra d’es bar, a na Maria José per sa seva polivalència i esta tant pendent de mi.
I per acabar a tots els col·laboradors, patrocinadors que han fet possible aquest “evento” que segurament ha servit per donar a conèixer s’escalada en es municipi i per donar una empenta per es tema de trobar un lloc on col·locar es plafó per poder entrenar. Així doncs gràcies a s’ajuntament d’Esporles, a sa Federació d’escalada i muntanyisme, a Foracorda, a Can Vidal, a Tot casolà, a Cas currot, a Ca s’olivaret, a Viatges Únics, a Construccions Vall, a Sa Nostra, a sa Fusteria d’Esporles, a sa Peixateria de na Neus, a sa carnisseria ca na Margalida, al SYP, a Cassin, a Nepa, a Bloc area, a sa Pepsi i a Red Bull, a tots els Ermassets, i per acabar donar ses gràcies a tots els competidors per el seu compartent exemplar i per ses mostres d’agraïment constants durant tot es dia i també en es nombrós públic que va fer que sa prova encara fos més entranyable.

dijous, 4 de setembre del 2008

Això ja esta en marxa!!


Això ja esta llest, només falta que sa gent s'apunti per passar una bona diada tots plegats.
Per si un cas vos tornare a dir es número de compte: 2051 0049 12 1070005207 de Sa nostra, heu de donar es vostro nom i fer un ingrès de 18 euros si no estau federats i de 10 si estau federats a nom dels Ermassets club be muntanya o podeu anar a Foracorda.
Apa doncs, ens veim diumenge.

Gorg Blau

Aquest estiu es Gorg blau ha tornat a triumfar, un altre any més, sa veritat és que no hi ha gaire opcions, bones, a part d'anar a fer psicobloc i qualque zona més.
Així doncs, sa gent que ho tenia tot bastant fer s'ha dedicat a fer un parell de projectes que encara quedaven com en Samuel que ha fet sa primera de "No vadis", per la qual proposa 8b, i a més s'han fet un bon grapat de variants en es mur de "Sa fosca", que en Samuel ha tengut s'amabilitat de fer un croquis, molt ben explicat per cert, per poder aclarir-nos.
A més vos pas un parell d'encadenes que m'han arribat d'aquest estiu:
Palanka: Gorgmanía.com (fa), Fusión.com, Totes.com, La Misión.
David Bernal: S'oliva 8a, Gorgmanía.com.
Joan Soller: Gorgmanía.com, Misión azul.
Chacón (jove de Pollença): Estreny els dits 7b.
Xino: Grado residual 7c+.
Samuel: Gorgmanía.com, Fusion.com (fa), Comfusión (fa), No vadis.
Tolo Cladera: Sa fosca i a S'estret sa "Bon voyage" 7c+.


Foto i muntatge d'en Samuel: si clicau sa foto se fara més gran


1 Chill out 8a+

2 Gorg Blau R1 7a R2 7b+ R3 7c+

3 Misión azul 8a

4 La misión R1 7c R2 8b

3+5 Gorgmanía.com 8a+

4+5 Fusión.com 8b

6 Totes.com 8b+

6+7 Comfusión 8b+

8 Totesfosca 8a+

9 Sa fosca R1 7a R2 7c+ R3 8c

10 No badis R1 6c+/7a R2 8b

11 Long beach 8a+

12 ¿ ? ¿ ?

Foto d'en Paco Vila: Tolito en es pas clau de "Sa fosca"