Pages - Menu

dimecres, 9 de juny del 2010

Noticíes de sa "Cahorros" mallorquina


Si n'hi ha un lloc a Mallorca, on el grau encara està més pitjat que sa norma general (n'hi ha qualque escola que està més fàcil que sa norma, però això em dona per un altre article), aquest lloc és s'Ermita d'Artà, inhumà, no se que passa però costa triumfar per aquelles terres, no conec ningú que el primer dia, hagui tornat amb un parell de vies fetes, sense haver davallat un parell de graus el que prova normalment. Bono, amb aquesta excusa aquí teniu un parell d'encadenes de l'escola.



N'Andreu Tous picant a una de ses meves vies "Libido" 7c.



Començam amb el més ressenyable, el d'en Kastar que dimarts passat va fer "Sembrador de colillas" 8c, la veritat és que no se sí és el seu primer 8c però bé de totes maneres enhorabona, s'afegeix al "selecte" grup que ha encadenat aquesta via, en Juanma, en Samuel, en Migue, en Forti... a més en David també la té a punt, venga ànim!


En Forti en "Oso perezoso" 8b+ dur que de moment només ha encadenat ell.


A més n'Andreu, en Pablo i en Simó han fet "Peter pan" 8a+ (fàcil per ser s'Ermita ja que va començar de 8a i ha pujat mig grau), en Tolito, en Jerry, en Simó i en Morro han encadenat "Piltrafilla" 7c+ (aquest grau si que és genuí), en Roberto Orihuela "Habitación roja" 8a i "Punck rocker" 7c+, en Copi "Paranoid" fins a la primera reunió 8a, en Joan Castell "Mazinger-Z" 7a+`, en Forti "Patrañas" 7b+ (aquesta va ser la primera via del sector, del visionari Andreu, encara que la via en qúestió no és de les millors, per cert crec que ara ja esta de 7c, però no ho se cert) i "Libido" 7c (que tampoc és de les millors i aquesta és meva).


En Lolo Orihuela en "Punk rocker" en una foto que ara mateix fa 10 anys.


A més en Jaume demostra que encara caben vies i ha equipat una nova via, sino vaig malament, a la dreta de "Habiación roja", que bono, un pepino, es xerra de 8b+/c.