Pages - Menu

Popular Posts

divendres, 11 de febrer del 2011

DARRERA NOTÍCIA

HEM ESTAT PENSANT QUE SI ALGÚ VOL ANAR A FER UN SOLOMILLO AMB SA NOVIA, I DESPRÉS LI FA GANES VENIR A VEURE L'AUDIOVISUAL DE FINUCO (22:30 hores) I A SA FIESTUQUI DE DESPRÉS QUE PINXARÀ EL XINO, HO PODRA FER, EL COST DE L'AUDIOVISUAL SERÀ DE 7 EUROS I EL BEURE A PART, BARAAAAAAAAAAATO.

dijous, 10 de febrer del 2011

BLOC A PUIGPUNYENT II

EN TOMEU HA PROPOSAT QUEDAR EN EL BAR COYUNDA A LES 10:00 HORES (ÉS UN LLOC EN EL QUAL FAN UNS PEPITOS ESTUPENDOS), PER SI QUALCÚ NO SAP ARRIBAR-HI. BERENAR I PARTIR A FER BLOC.

dimarts, 8 de febrer del 2011

BLOC A PUIGPUNYENT


EN TOMEU GENOVART HA PROPOSSAT PER EL DISSABTE DE SA TROBADA ANAR A FER BOULDER A PUIGPUNYENT. ELL CONEIX LA ZONA PERQUÈ ÉS VA FER UNA COMPE DE BUOLDER EN AQUESTA ZONA I ELL AMB EN GUSTAU ES VAREN ENCARREGAR DE MONTAR-LA. SI VOS APUNTAU EN TOMEU VOS FARA D'AMFITRIÓ.

dilluns, 7 de febrer del 2011

Audiovisual de sa trobada. ONE MOVE

Finuco Martínez, per qui no el conegui, és un pioner en el món de l'escalada, quan ningú a Espanya feia boulder, ell anava als blocs de Galícia a obrir problemes, estam xerrant de principis dels 80.
En el 86 va ser la sexta persona en encadenar "Midnight lighting" 7b+, el famós bloc del camp IV de Yosemite. És un video de boulder molt fanàtic que de ben segur ens ajudara a motivar-nos encara més, i que de ben segur ens farà gaudir d'una bona vetllada.




"One Move" es un originalísimo espectáculo, con toques muy divertidos, en torno a la historia y la filosofía del "boulder" -la escalada de bloque- que nos lleva por diferentes paisajes de Estados Unidos y Europa ofreciendo algunos curiosos contrastes que su práctica ha experimentado a lo largo del tiempo.


Celso Martínez "Finuco", director de competiciones de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada, comenzó a escalar hace cerca de 30 años. Enamorado de la roca, Finuco llegó a Yosemite allá por los años ochenta... y se quedó un año entero viviendo en el Valle, donde trabó amistad con todos los "monstruos" locales: John Bachard, Jim Bridwell, Ron Kauk.... Después se especializó en la escalada de bloque, llegando a ser el primer europeo en escalar Midnight lightning, el mítico bloque del Camp IV. Celso fue también campeón de Atlanta y de España en esta modalidad.






divendres, 4 de febrer del 2011

DJ XINO


Ei xatos/es sa trobada 2011, no ens voliem liar però en es final hi haura fiestuqui post-sorteig de regals, el Xino serà s'encarregat de posar-nos musiqueta.
Hi haura beure per després de sopar (preus populars, més barato que a una verbena).
Recordar-vos que el dia 10, o sigui ja, és el darrer dia per apuntar-vos, són 25 leuros i no se pot descontar el dormir, bàsicament perquè no ens cobra gairabé res per quedar a dormir.
Ens veim dissabte.
P.S. vos record que una de les darreres que vàrem fer en el Burotell la vàrem lia parda, jo no m'ho perdria!!!

dijous, 3 de febrer del 2011

ROCODROM D'ESPORLES

CONSIDERANT QUE JA HEU TENGUT TEMPS A BASTAMENT, FAIG SABRE A TOTS ELS USUARIS DEL ROCODROM DELS ERMASSETS QUE A PARTIR DEL DIA 14 DE FEBRER, NO ES PODRA FER ÚS DEL PLAFÓ SINO S'HA FET L'INGRÈS CORRESPONENT EN EL COMPTE DELS ERMASSETS.
NO HI HAURÀ CAP EXCEPCIÓ I EL DESCONEIXEMENT D'AQUEST ESCRIT NO PODRA SERVIR D'EXCUSA, PERQUÈ SI NO ESTAS FEDERAT NO POTS FER ÚS DEL ROCODROM.

MOLTES GRÀCIES